Відомий голлівудський актор відвідав Ірпінь і зустрівся з Зеленським

Відомий голлівудський актор відвідав Ірпінь і зустрівся з Зеленським

Голлівудський актор Бен Стіллер, який також є послом доброї волі ООН, побував в Ірпені, що дуже зазнав руйнувань, та Макарові. Також він відвідав Львів, зустрівся із президентом Володимиром Зеленським та поспілкувався із біженцями. 

Про це глава держави повідомив у соцмережі, оприлюднивши відео з зустрічі.

Актор відвідав містечка поблизу Києва – Ірпінь та Макарів, очевидно, щоб на власні очі побачити наслідки руйнувань російськими військами.

Він відвідав зруйновані житлові квартали міста й поспілкувався з людьми, які пережили окупацію.

«Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера укотре це підтверджує. Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч», – зазначив Зеленський.

Також відомо, що Бен Стіллер пройшовся по Хрещатику – про це свідчать  дописи й фото в соцмережах. Напередодні Стіллера бачили й у Львові. 

Нагадаємо, серед голлівудських зірок, які відвідали Україну під час війни, – актори Шон Пенн та Анджеліна Джолі, а також Лів Шрайбер та режисер Кері Фукунага. На початку травня в Ірпінь приїздив відомий ірландський співак, соліст гурту «U2» та громадський діяч Боно. 

Можливо зацікавить