Відомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклування

Відомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклування

Відомий співак з Луцька Дмитро Монатік в рамках концертного туру зустрівся з дітками з Дніпра.  

Про це повідомляє департамент соціальної політики Дніпровської міськради.

Дмитро Монатік відвідав Домбоківську школу, де зараз знаходяться релоковані діти-сироти та хлопці й дівчата позбавлені батьківського піклування з Дніпра. Головна мета заходу – допомога дітям та сім’ям з деокупованих та прифронтових територій. 

«Годі й казати, що наші вихованці дуже чекали зірку і відповідально готувалися до його приїзду. Дмитро і не здогадувався, що його зустрінуть настільки креативно – з виконанням його пісні «ART Оборона» і танцем під неї ж. Артист у свою чергу залюбки підхопив таку ініціативу та заспівав разом з дітьми», – йдеться в дописі.

Відомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклуванняВідомий співак з Луцька Monatik зустрівся з дітьми, позбавленими батьківського піклування

Читайте також:

 

 

Можливо зацікавить