Відомий співак з Луцька Monatik звернувся до окупантів після удару по Дніпру

Відомий співак з Луцька Monatik звернувся до окупантів після удару по Дніпру

Музикант Дмитро Монатік із Луцька, який співав у бомбосховищі «Охмадиту» під час масованої ракетної атаки, не стримав емоцій щодо трагедії у Дніпрі, де рашисти поцілили у багатоповерхівку.

На своїй сторінці у фейсбуці співак опублікував кадри руїн та звернувся до російських окупантів, пишуть «Факти».

«Ви все життя за це платити будете, але всього життя не вистачить, щоб розплатитись. Час все стирає, але цього вам ніколи не забудемо. І всі, хто постраждав й страждає. Будуть до останніх ваших днів вам снитись. Сміятися в обличчя вам, очима втомленими проводжати вас весь час і всюди… Час все стирає, але цього не забуде. Той час, коли на орків диких перетворювались «люди». Дніпро, 14 січня 2023. Російська ракета знищила цілий під'їзд дев'ятиповерхового житлового будинку. Під уламками зруйнованого будинку досі є люди, евакуація триватиме всю ніч».

Артист додав, що кожного дня всі міста України піддаються агресивним, нелюдським атакам з боку країни-терориста Росії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у суботу,14 січня, росіяни влучили в багатоквартирний будинок у Дніпрі. 15 січня з-під завалів врятували 27-річну Катерину Зеленську. Дівчина глуха, тому не могла кликати на допомогу. Жінку поклали у відділення реанімації. Пізніше з'ясувалося, що її родина — коханий чоловік Олексій та маленький син Микита, якому не було ще й року, залишаються під завалами зруйнованого будинку. Загинуло 44 людини, серед яких 2 дитини, поранення отримали 75 осіб, з них 15 дітей. Доля десятків людей залишається невідомою. Також під завалами знайшли вагітну жінку в обіймах чоловіка. Він намагався захистити кохану з малюком та закрити собою під час обстрілу.

Читайте також:

  

  

 

 

Можливо зацікавить