Виховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілля

Весілля

Довгожителі з Волині Микола і Віра Лисаки відзначають 65-річницю весілля. 

Про це повідомляє Колодяжненська громада.

Микола Кіндратович та Віра Адамівна із с. Грушівка - найдовше у парі серед жителів громади. У середу, 29 травня, вони відзначають 65-ту річницю сімейного життя, що у народі знане як «залізне» весілля.

Нещодавно Микола Кіндратович відзначив 91-річчя, а Вірі Адамівні наразі 85. Все життя вони, як і більшість сільських жителів їх покоління, трудилися у колгоспі. Саме з тих часів Микола Кіндратович полюбив бджільництво і через деякий час завів власну пасіку. Віра Адамівна ж певний період працювала продавчинею у сільському магазині. Життя було тяжким і повним турбот – згадують вони. Та головним набутком шлюбу та плодом їхньої любові є четверо доньок, які подарували їм 5 онуків, а нині подружжя довгожителів тішаться 13 правнуками і надіються праправнуків діждати.

Виховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілляВиховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілляВиховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілляВиховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілляВиховали 4 доньок, 5 онуків, а нині тішаться 13 правнуками: подружжя з Волині відзначили «залізне» весілля

Читайте також:

Можливо зацікавить