Викликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутці

Викликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутці

Популярного співака з Волині Ярослава Карпука (Yaktak) побачили у маршрутці.

Артист не скористався громадським транспортом в особистих цілях. Yaktak з музикантами та блогерами влаштував запальний виступ перед пасажирами: заспівав конкурсну пісню Нацвідбору на «Євробачення-2024» «La La La».

Відповідне відео оприлюднили в тіктоці.

Користувачі соцмережі по-різному сприйняли такий «концерт». Одні хвалять волинянина за пісню та чудовий настрій, а інші критикують його за «піар конкурсної пісні».

  • «Це просто жах. Такий піар робить тільки гірше... Не пісня, а фігня»
  • «Пісня клас! Молодці Удова пісня, підняли настрій людям, респект»

Викликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутціВикликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутціВикликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутціВикликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутціВикликав неоднозначну реакцію: фіналіст Нацвідбору на «Євробачення» з Волині Yaktak виступив у маршрутці

У суботу, 3 лютого відбудеться фінал Нацвідбору на «Євробачення-2024», під час якого виступлять 11 учасників, серед яких відомий артист з волині Yaktak. Вони представлять свої номери, з якими планують боротися за своє місце на міжнародному пісенному конкурсі

Нагадаємо, нещодавно у мережі з’явилася інформація про можливу дискваліфікацію волинянина Yaktak як учасника Національного відбору на «Євробачення». Музичний блогер та критик Ваня Рассел на своєму ютуб-каналі опублікував інформацію про те, що приспів пісні «Lalala» від виконавця Yaktak містить ідентичну мелодійну лінію та семпл в аранжуванні з композицією «Varto» співачки MANY. Оскільки новина набула суспільного резонансу, і Суспільне Мовлення, і команда Yaktak надала відповідь на ці закиди. 

Читайте також:

Можливо зацікавить