Військовим у Луцьку безкоштовно робитимуть тату групи крові

Військовим у Луцьку безкоштовно робитимуть тату групи крові

У Луцьку мережа тату-студій Lamarch запустила акцію для військових: безкоштовне тату із групою крові будь-якому захиснику. Акція розпочалася з 9 липня і триватиме два тижні.

Про це повідомив відомий волонтер Сергій Тимчук

«Тату з групою крові рятує життя. Під час бойових дій кожна хвилина може врятувати бійця. Адже знання групи крові для медика є надважливим. Саме тому тату-студія Lamarch зробить безкоштовно усім військовослужбовцям протягом двох тижнів тату групи грові. Це наша маленька подяка за те, що ви робите», - сказав волонтер.

Журналісти ВСН поцікавилися у керуючої тату-студією у Луцьку Каріни Самчук, як виникла така ідея та у який спосіб військовий може звернутися.       

«Чому ця акція є важливою для нас? 80% клієнтів тату-студії є військові. На жаль, ми стикнулися з такими ситуаціями, що наші хлопці, які нам сильно полюбилися і були не один сеанс у нас… потім ми дізнавалися про них погані звістки. Тому вирішили хоч якимось чином допомогти захисникам. Хоча ми і так допомагаємо, до прикладу, у квітні робили збори на дрони. Тому зараз вирішили запустити таку акцію. Думаю, що вона триватиме понад два тижні. Такий хоч і маленький внесок у перемогу ми хочемо зробити», - розповіла вона.

За словами Каріни Самчук, військовий, який хоче зробити таке тату, може написати на сторінку в Instagram тату-салона або зателефонувати за номером 073 333 80 43.

«І ми підберемо будь-який для зручний час для воїна. У нас в студії працюють три майстри. І вони всі можуть виконати це мені-тату. Процедура дуже коротка і триває не більше години. Військові можуть звернутися в будь-який момент і ми виділимо для них час», - запевнила керуюча тату-студією у Луцьку.

Читайте також: 

Можливо зацікавить