Визначили, хто представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2023. На якому місці волиняни

Визначили, хто представлятиме Україну на Дитячому Євробаченні-2023. На якому місці волиняни

На «Дитячому Євробаченні 2023» Україну представлятиме Анастасія Димид. Вона співатиме пісню «Квітка», яку написала Світлана Тарабарова. На жаль, 12-річний Денис Грищук родом з Нововолинська та гурт з Луцька «3ʼbeauties» не набрали потрібних балів.

На національному відборі жюрі віддало Анастасії Димид 4 бали, а глядачі — 5 балів, таким чином вона набрала 9 балів та опинилася на першому місці турнірної таблиці, - пише Суспільне.

Дев'ятирічна Анастасія родом із села Гошів Івано-Франківської області. Анастасія прагне нести людям радість і вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Каже, що її суперсила в тому, що вона українка.

Настя мріє стати відомою на весь світ співачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментів, бо переконана: творчий процес — це постійний саморозвиток.

«Я переможу на цьогорічному нацвідборі, бо я завзято і наполегливо працювала задля цього моменту все життя!» — каже Анастасія Димид. Результати голосування жюрі та глядачів

  • POLINA BABIY: журі – 5 балів; глядачі – 3 бали;
  • Анастасія Димид: журі – 4 бали; глядачі – 5 балів;
  • Анастасія Бєлібова: журі – 1 бал; глядачі – 4 бали;
  • Денис Грищук: журі – 2 бали; глядачі – 1 бал;
  • 3'beauties: журі – 3 бали; глядачі – 2 бали;

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2023» пройде 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.

Читайте також:

Можливо зацікавить