"Включайтеся з подвійною силою", - волинський бізнесмен Петро Пилипюк закликав підприємців відновлювати роботу

"Включайтеся з подвійною силою", - волинський бізнесмен Петро Пилипюк закликав підприємців відновлювати роботу

"У теперішній ситуації над нами не летять ракети, не падають бомби, і це - велике щастя. Зараз кожен на своєму місці повинен робити те, що він вміє найкраще. Частина людей взяли зброю і захищають Україну, а ми повинні це робити на економічному фронті. "Модерн-Експо" уже відновило свою роботу ще десять днів тому, адже розуміємо, що країні потрібна валютний дохід, люди мають отримувати зарплату, сплачувати податки, і це - найкращий внесок. Також сьогодні потрібно допомагати у вирішенні гуманітарних питань, захисту, і закликаю бізнес долучатися", - зазначає бізнесмен.

За його словами наразі активні члени об'єднання роботодавців поповнили благодійний фонд "Волинь-2014" власними коштами, які переважно пішли на захист країни, і гуманітарні потреби.

"Сьогодні наш обов'язок працювати, бо це надійний тил. Також потрібно думати про розширення робочих місць, адже є багато переселенців, і безпосередньо у нашому регіоні, яким потрібна робота. Тому закликаю бізнес з подвійною енергією включатися у роботу, бо це теж наша соціальна місія, не лише забезпечити наших працівників зарплатами, а й думати про можливе розширення своїх можливостей, та створювати нові робочі місця. Попри деякі незручності, ми усі на місці, і віримо у перемогу. Сьогодні ми повинні працювати усі, як один - хтось зі зброєю, хтось волонтерством, а хтось повинен формувати ВВП країни, адже вкрай потрібно, щоб наша економіка працювала", - каже Петро Пилипюк.

Можливо зацікавить