Внаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман Годований

Внаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман Годований

На війні загинув колишній гравець луцької «Волині» Роман Годований.

Про це повідомляє Другий відділ Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Роман Петрович Годований (1990 року народження) - житель смт Мельниця-Подільська, уродженець Тернополя. 

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, солдат загинув 29 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок вибуху ворожого снаряда.

Журналіст Роман Бебех розповів, що футболіст був у 33-тій бригаді. Вночі був на бойовому виході, по його підрозділу почав працювати танк. Бійці забігли в посадку і там зачепили розтяжку.    

Медійник організував збір коштів на допомогу родині загиблого. Переказати кошти можна за посиланням https://send.monobank.ua/jar/6WnRyGFuw9  або за номером картки 5375411212792969

Внаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман ГодованийВнаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман ГодованийВнаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман ГодованийВнаслідок вибуху ворожого снаряда загинув ексгравець луцької «Волині» Роман Годований

Довідково:

Роман Годований виступав у складі тернопільської «Ниви» та «Волині». За луцький клуб встиг зіграти 15 поєдинків в Прем’єр-лізі. Певний час чоловік виступав у Білорусії. Через траву Роман передчасно залишив професійний футбол.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою! 

Можливо зацікавить