Водій наїхав на відбійник і вантажівка перекинулась: подробиці ДТП на Волині за участю бензовоза

Водій наїхав на відбійник і вантажівка перекинулась: подробиці ДТП на Волині за участю бензовоза

У середу, 4 жовтня, на Волині на трасі Київ-Ковель-Ягодин перекинувся бензовоз та перекрив проїзну частину.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Аварія сталася на 449 кілометрі цієї автодороги, поблизу населеного пункту Вишнів, що неподалік Любомля. 

Спеціальні служби усували наслідки ДТП упродовж декількох годин, патрульні, тим часом, регулювали рух та з’ясовували всі обставили інциденту. 

«Поліцейські встановили, що керманич вантажівки «Даф» з напівпричепом не вибрав безпечної швидкості руху, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого здійснив наїзд на відбійник. Це і спричинило перекидання транспортного засобу та його механічних пошкоджень. Травм, на щастя, ніхто не отримав», - інформують у дописі. 

Інспектори склали на водія бензовоза протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд, створення перешкод для дорожнього руху, в тому числі забруднення дорожнього покриття) КУпАП.

Водій наїхав на відбійник і вантажівка перекинулась: подробиці ДТП на Волині за участю бензовозаВодій наїхав на відбійник і вантажівка перекинулась: подробиці ДТП на Волині за участю бензовозаВодій наїхав на відбійник і вантажівка перекинулась: подробиці ДТП на Волині за участю бензовоза

Читайте також: 

Можливо зацікавить