У центрі Луцька штрафують водіїв. Що сталося

У центрі Луцька штрафують водіїв. Що сталося

У центрі Луцька водії часто ігнорують знаки і порушують правила дорожнього руху. У відповідь на звернення, патрульна поліція посилила роботу та вже почала фіксувати порушників.

Зокрема, депутат Волинської обласної ради Артем Запотоцький у фейсбуці 20 вересня повідомив, що неодноразово був свідком порушень правил дорожнього руху водіями, які ігнорують знак одностороннього руху та їдуть назустріч потоку машин.

«Вже не вистачає нервів. Ми хочемо жити в правовій державі, де закон один для всіх. Але навіть правила дорожнього руху обов'язкові не для всіх. Ситуація практично щодня: поворот з проспекту Волі на вулицю Сенатора (біля обласної друкарні) рух односторонній! Водії зустрічних авто повністю ігнорують знаки! Та сама історія з виїздом на проспект Волі з вулиці Коперника по вулиці Вавілова! Коли їм робиш зауваження - чуєш зверхню відповідь: я знаю, то й що?», - обурився Артем Запотоцький.

У центрі Луцька штрафують водіїв. Що сталося

У коментарі виданню ВСН в Управлінні патрульної поліції Волинської області повідомили, що до них також надходили звернення про водіїв-порушників на цій ділянці.

«Від сьогодні (21 вересня - ред.) працівники патрульної поліції приділятимуть особливу увагу цим ділянкам дороги. У випадку виявлення порушників, інспектори складатимуть на них відповідні адміністративні матеріали. Вчора в Управління патрульної поліції Волині надійшло аналогічне звернення від інших громадян», - прокоментували в пресслужбі патрульних.

Очевидці повідомили, що патрульні вже почали фіксувати порушення правил дорожнього руху на вказаних ділянках та реєструвати водіїв, які проігнорували знак одностороннього руху.

У центрі Луцька штрафують водіїв. Що сталося

У патрульній поліції Волині нагадали, що за порушення вимог дорожніх знаків передбачена відповідальність за ч. 1 ст. 122 КУпАП та штраф у розмірі 340 гривень. Також вони наголошують: ті, хто став свідком правопорушень, мають звернутися на лінію «102» з повідомленням.

«Якщо громадяни стали очевидцями правопорушення, вони можуть здійснити виклик на лінію 102, а також надати поліцейським докази скоєного правопорушення, адже сторінки патрульної поліції у соціальних мережах – це лише інформаційні майданчики, де ми висвітлюємо цікаві й резонансні події, ділимося особливостями роботи наших патрульних та публікуємо інші корисні матеріали. Якщо ж ви потребуєте допомоги чи стали очевидцем правопорушення — телефонуйте на лінію «102», - зауважили в Управлінні патрульної поліції Волині.

Читайте також:

 

Можливо зацікавить