Волинська компанія відремонтувала баскетбольний майданчик на Львівщині за майже 700 тисяч

Волинська компанія відремонтувала баскетбольний майданчик на Львівщині за майже 700 тисяч

На Львівщині за майже 700 тис. грн відремонтували баскетбольний майданчик. Покриття баскетбольного майданчика встановила компанія з Ківерців.

Про це повідомляє Zahid.net.

Яворівська міська рада провела тендер на ремонт покриття баскетбольного майданчика на стадіоні імені Євгена Смука, що на вулиці Львівській, 32. На сайті державних закупівель Prozorro йдеться, що переможця аукціону обрали 3 листопада. Однак представництво стадіону Смука зазначило, що «Будівельна корпорація «РСГ» вже відремонтувала баскетбольний майданчик приблизно місяць тому за 684 тис. грн.

Зазначимо, що стадіон імені Євгена Смука урочисто відкрили 16 липня до 647-річчя міста Яворова. Стадіон складається з відкритих спортивних майданчиків для футболу, мініфутболу, баскетболу, бігових доріжок.

За інформацією бізнес-аналітичного ресурсу YouControl, ТзОВ «Будівельна корпорація «РСГ» працює з грудня 2020 року. Спочатку вона була зареєстрована у Львові, але у червні 2023 року перереєструвалась в місті Ківерці Волинської області. Основним видом діяльності підприємства є будівництво споруд. Однак також «РСГ» займається роздрібною торгівлею пальним та спортивним інвентарем. Керівником компанії є Роман Павелчак з Долини Івано-Франківської області.

Зазначимо, що у 2023 році «РСГ» також перемогла у двох тендерах на ремонт футбольного поля (72,57 млн грн) і бігових доріжок у Ківерцях (72,58 млн грн). Національна поліція звернулася до міської ради Ківерців з листом про те, що замовник не вказав у тендерній документації інформацію про антикорупційну програму та наказ про призначення уповноваженого з реалізації антикорупційної програми від учасника. Після цього міськрада скасувала торги. Однак «РСГ» оскаржила таке рішення в Антимонопольному комітеті та 14 серпня уклала договори на ремонт футбольного поля та бігових доріжок. Згодом, 22 вересня, прокуратура Волинської області повідомила, що угоди такі розірвали, а закупівлі назвали «неефективним використанням коштів з місцевого бюджету».

«Замовник провів відкриті торги, маючи на той момент в бюджеті територіальної громади на ці роботи лише 133 тисячі гривень. Крім того, переможець торгів не підтвердив свою відповідність вимогам кваліфікаційних критеріїв, що були визначені замовником робіт. Також один із субпідрядників, які мав залучатися до виконання робіт, нещодавно був притягнутий до відповідальності за порушення законодавства про захист економічної конкуренції», – пояснили у пресслужбі Волинської області.

Читайте також:

Можливо зацікавить

поховання військового
фото

Героїчно загинув біля Бахмута: на Волині попрощались із захисником Ярославом Каламуняком

Президент вручив рідним 24-річного Героя України з Волині «Золоту зірку»
фото

«Дав команду евакуювати поранених, а сам залишився вести бій»: Зеленський вручив рідним 24-річного воїна з Волині «Золоту зірку»

Володимир Зеленський призначив на Волинь чотирьох нових суддів

Володимир Зеленський призначив на Волинь чотирьох нових суддів

Митрополит Луцький та Волинський Михаїл

9 травня: хто з волинян святкує День народження

хлопець підірвав гранату у Львівській області

24-річний хлопець підірвав гранату та помер на місці у Львівській області

Буча втрати

За тиждень до загибелі відсвяткував 39-річчя: захисник з Волині отримав смертельні поранення під Бучею

поховання військового
фото

З перших днів вторгнення став на захист України: на Волині прощались із Героєм Дмитром Громовим

війна багатодітний батько

Три дні не дожив до свого 43-річчя: батько п'ятьох дітей з Волині загинув унаслідок обстрілу з російського танка

збір ЗСУ

Воюють на одному з найважчих напрямків фронту: оголосили про збір коштів для волинської бригади