Волинські медики отримали нагороди за підготовку реабілітаційних фахівців для ЗСУ

Волинські медики отримали нагороди за підготовку реабілітаційних фахівців для ЗСУ

Команду Володимирського ТМО відзначили подяками від начальника відділу фізкультурно-спортивної реабілітації Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександра Охріменка за вагомий внесок у підготовку фахівців і проведення навчань для військових.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці медзакладу.

Генеральний директор КП «Володимирське ТМО» Тетяна Ващук, медичний директор Сергій Ярмолін та колектив лікарні отримали почесні відзнаки за їхній внесок у навчання військових, які будуть задіяні у реабілітації поранених. Лікарі медоб'єднання поділилися своїм багаторічним досвідом і знаннями з військовими, забезпечуючи їх необхідними навичками для ефективної реабілітації постраждалих.

Ці навчання стали важливим етапом у зміцненні системи реабілітації поранених захисників України, відзначили представники Командування Сухопутних військ. Подяка від ЗСУ стала підтвердженням значущості роботи медиків у підготовці кваліфікованих фахівців для підтримки військових.

Володимирське ТМО висловлює щиру вдячність за визнання їхньої роботи та можливість внести свій внесок у зміцнення медичної підтримки Збройних Сил України.

Волинські медики отримали нагороди за підготовку реабілітаційних фахівців для ЗСУВолинські медики отримали нагороди за підготовку реабілітаційних фахівців для ЗСУ

Читайте також:

Можливо зацікавить