Волинські підприємства - учасники президентської кампанії «Зроблено в Україні»

Волинські підприємства - учасники президентської кампанії «Зроблено в Україні»

Волинські підприємства «Едельвіка», «Тигрес» та «Тетрафан» відзначені на державному рівні та стали активними учасниками президентської кампанії «Зроблено в Україні».

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко

Всеукраїнська кампанія «Зроблено в Україні» на підтримку українського виробництва набирає обертів. Адже купувати українську продукцію – означає стимулювати свою, а не чужу економіку.

Підприємства Волині працюють попри війну, забезпечуючи підтримкою та роботою своїх постійних і нових працівників – адже розуміють, що люди їхня основна цінність. До 40% від вартості продукції українського виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів у пенсійний фонд.

Ці ж податки підтримують Сили безпеки й оборони України під час війни.

«Завдяки кому це стало можливим? Завдяки кожному, хто віддав перевагу продукції українського бренду. Бо купуючи українське, ми створюємо попит і також демонструємо популярність нашого виробництва усьому світу.

Вдячний кожному із малих та великих виробників Волинської області за вашу роботу та вклад. Залишайте у коментарях назви волинських брендів та підприємств, продукція яких варта загальної уваги. Нехай те, що зроблено в Україні стає ще більш відомим», - написав Юрій Погуляйко.

Читайте також: 

Можливо зацікавить