Волинян просять віддати останню шану Герою з Старого Загорова

Волинян просять віддати останню шану Герою з Старого Загорова

Востаннє додому на Локачинщину повертається 23-річний Мар’ян Бабарика. Сьогодні, 12 серпня 2022 року, кортеж із тілом загиблого воїна, на в’їзді в Локачі зі сторони Крухинич, чекають в першій половині дня. Мар’ян Бабарика, був третьою дитиною у багатодітній родині. Рано втратив батька, але виріс добрим, хазяйновитим і патріотом.

Як йдеться на сторінці  Володимир-Волинської райради у фейсбук, зустріч кортежу відбудеться біля блокпоста на в'їзді в Локачі зі сторони Крухинич. Далі колона з тілом по вулиці Миру направляється в село Старий Загорів до будинку, в якому проживає сім'я захисника. 

Там відбудеться літія, після якої буде здійснений чин похорону в Свято-Успенському храмі ПЦУ у Старому Загорові.Жителів Локачинської громади просять зустріти, вшанувати та провести в останню путь Героя. 

Нагадаємо, що загину Герой на Донеччині в одному із сіл неподалік Соледару. Він мав військовий досвід, був контрактником, рік не служив, а з початком повномасштабного вторгнення росії пішов захищати Батьківщину. Був неодружений.

Можливо зацікавить