Волиняна засудили до довічного ув'язнення за подвійне вбивство

Волиняна засудили до довічного ув'язнення за подвійне вбивство

Волинянин Сергій Ксьондзик, якого разом зі спільницею звинувачували у жорстокому вбивстві двох двчта у Києві, отримав довічне ув'язнення. Його спільницю засудили до 13 років тюрми.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Тож вирок отримали уродженець села Любитів 1985 року Сергій Ксьондзик і 21-річна дівчина Єлизавета Бершацька. Ксьондзика та Бершацьку судили за умисне вбивство двох дівчат, понівечені тіла яких 4 січня 2020 року виявили в квартирі у Подільському районі столиці.

Як встановили правоохоронці, напередодні вбивства чоловік та його спільниця взяли в оренду на кілька днів однокімнатну квартиру на Подолі, куди запросили нібито для спільного відпочинку двох дівчат 2000 та 2003 років народження. В силу молодого віку та відсутності життєвого досвіду дівчата погодилися на пропозицію.

У квартирі підозрювані напали на дівчат, оскільки ті мали при собі мобільні телефони, недорогі прикраси та гроші. Під час нападу зловмисники завдали ножем 19–річній дівчині 17 цілеспрямованих ударів в шию та грудну клітину, та не менше 28 цілеспрямованих ударів в шию її 16-річній подрузі. Від отриманих поранень дівчата померли на місці.

6 січня 2020 року підозрюваних затримали за орієнтуванням на території залізничного вокзалу в місті Одеса. Крім того, слідством установлено, що 28.12.2019 підозрювані, переслідуючи корисливі мотиви, здійснили напад на ще одного мешканця столиці.

 

Можливо зацікавить