Волиняни продавали чоловікам фальшиві довідки для перетину кордону за 15 тисяч євро

Волиняни продавали чоловікам фальшиві довідки для перетину кордону за 15 тисяч євро

Слідчі головного управління Нацполіції в області спільно зі співробітниками сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили двох волинян, 41 та 42 років, у вчиненні шахрайських дій. Про це повідомляє поліція Волині.

Зловмисники виготовляли підроблені довідки про непридатність для проходження військової служби в ЗСУ військовозобов’язаним громадянам, з метою їх подальшого безперешкодного перетину державного кордону України у військовий час.

Свої послуги чоловіки оцінювали у 15 тис. Євро. Їх злочинну діяльність задокументували у рамках досудового розслідування. Йдеться про шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Учора, 14 квітня, одного з фігурантів правоохоронці затримали під час отримання грошей. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зловмисникам загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Волиняни продавали чоловікам фальшиві довідки для перетину кордону за 15 тисяч євроВолиняни продавали чоловікам фальшиві довідки для перетину кордону за 15 тисяч євро

Можливо зацікавить