Волинянин вкрав у лісі 26 колод: що відомо

Волинянин вкрав у лісі 26 колод: що відомо

На Ковельщині поліцейські задокументували крадіжку деревини

Про це повідомили у Ковельському районному управлінні поліції ГУНП у Волинській області.

20 липня, в селі Велицьк, правоохоронці виявили жителя Ковельщини, який перевозив 26 колод твердої породи деревини без відповідних документів.

Згідно із нововведеннями до чинного законодавства, за вказане порушення у період воєнного стану передбачена відповідальність до восьми років позбавлення волі.

«Під час здійснення профілактичних заходів наряд відділу реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції зупинив водія, що керував трактором МТЗ з причепом та перевозив деревину породи осика. Водій транспортного засобу будь-яких дозвільних документів на вантаж не надав, окрім того, були відсутні й електронні чіпи для обліку деревини», - повідомили правоохоронці.

Чоловік розповів, що лісопродукцію знайшов у місцевому лісі та вирішив забрати колоди для власних потреб.

Трактор та деревину поліцейські вилучили.

Документуючи протиправні дії чоловіка, слідчо-оперативна група зробила заміри деревини.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань поліції за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання повідомлення порушнику про підозру та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Можливо зацікавить