Проєкт школярки з Волині увійшов у топ 10 фестивалю в Тунісі

Проєкт школярки з Волині увійшов у топ 10 фестивалю в Тунісі

Проєкт талановитої волинянки Анастасії Сачанюк увійшов у топ 10 проєктів фестивалю «І-FEST», який нещодавно провели у Тунісі. 

Про це повідомили у Волинський обласній академії наук

«Надзвичайно радію тому, що мала змогу взяти участь у міжнародному конкурсі, хоч і в дистанційному форматі. Це крута можливість показати свої навички та вміння, «прокачати» ще слабкі сторони та перебороти свій страх неповності й провалу», – розповіла Анастасія.  

«На кожному етапі роботи ти отримуєш нові завдання, що супроводжуються такими ж неочікуваними викликами. Так, важко знайти шлях там, де ти спочатку його не бачиш, проте згодом це перетворюється в цікаву гру, де будь-який виклик, чудовому результату. Для мене участь у конкурсі такого рівня - це безцінний досвід, а результати - мотивація досягати ще більших вершин. 

Представляти Україну на міжнародній арені - це відповідальність та гордість. Хочеться, щоб вся світова спільнота почула про те, що ми боремося щодня, і чекаємо на їхню підтримку. Такі конкурси - це арена, на якій ти можеш ще раз нагадати кожному про найважливіше та найстрашніше: війну. Тільки ми зможемо здолати ворога та назавжди покінчити з катами, які майже всю історію нашого становлення намагаються нас знищити.

Працюємо! Боремося! Стоїмо міцно на своїх фронтах! Слава Україні! Героям Слава! Вистоїмо! Знищимо! Повернемо своє», – розповіла дівчинка.

Читайте також: 

• «Який слід залишиш ти?»: луцька школярка перемогла на олімпіаді геніїв і її робота поїде до США.

• Студентка з Луцька під час війни виграла грант на навчання в Коста-Риці: як їй це вдалося

 

Можливо зацікавить