Воював ще з 2014 року: у госпіталі від поранень помер захисник з Волині

Воював ще з 2014 року: у госпіталі від поранень помер захисник з Волині

Уродженець села Видраниця Забродівської громади, що на Ковельщині, Жучок Валентин Іванович, 27.11. 1977 року народження, проходив лікування у Київському госпіталі, де й відійшов у Вічність.

Ще з 2014 року Валентин відстоював незалежність та цілісність державних кордонів Батьківщини, служив у прикордонних військах України, повідомляють у фейсбуці КЗ «Забродівська публічна бібліотека».

Після важких бойових поранень під Куп'янськом, на певний час відійшов від військової справи. Проживав зі своєю сім'єю у м. Овруч Житомирської області. 

Валентин не зміг стояти осторонь, незважаючи на контузії й стан здоров'я й нині. Ніс службу у 143 бригаді ТРО командиром взводу бойової машини у Донецькій області. Мав численні нагороди за виявлені якості та вміння під час проходження військової служби. Отримав знову контузії й поранення, ускладнення по здоров'ю. 

Воював ще з 2014 року: у госпіталі від поранень помер захисник з Волині

«Двоє дітей залишилися без батька, дружина без чоловіка, ще одна матір втратила сина, а Україна – свого захисника. Наші односельчани приносять щирі співчуття рідним і близьким Захисника України, розділяємо з Вами біль непоправної втрати. Вічна памʼять і шана. Слава Герою!» – йдеться у дописі.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині воїна. Вічна шана і пам'ять Герою!

Можливо зацікавить