Возили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. Фото

Возили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. Фото

На трасі Київ-Чоп на Закарпатті трапилась смертельна ДТП, у якій загинуло двоє водіїв, які возили пасажирів з Риму до Луцька.

Жахлива аварія сталася у пʼятницю, 27 жовтня. Про це повідомили у поліції Закарпатської області. 

Як пише Alla Gri, у цій аварії загинуло двоє водіїв, які часто возили пасажирів з Риму до Луцька.

«В смертельній аварії загинуло двоє водіїв, автобусом яким я постійно їздила додому з Риму до Луцька. Господь забрав життя двох світлих добрих людей,  які стали мені як рідні за 15 років. Один із них був Руслан , наш Русланчик... Щирі співчуття дружині і донечці, батькам, рідним і друзям», - йдеться у дописі. 

Як повідомляє поліція Закарпаття, аварія сталася неподалік села Нижні Ворота Мукачівського району. Зіткнулися вантажівка «МАН», під керуванням 33-річного жителя міста Калуш Івано-Франківської області, та рейсовий автобус, який здійснював міжнародні перевезення. 

Попередньо відомо, що внаслідок ДТП двоє людей загинули — 35-річний житель міста Радехів Львівської області та 59-річний житель Тернополя. Обидва чоловіки були водіями автобуса. Внаслідок аварії травми різного ступеню важкості отримали і пасажири автобуса. Їх доставили до лікарні.

33-річний водій вантажівки не впорався з керуванням на спуску та зіткнувся з пасажирським автобусом, який здійснював міжнародні перевезення. Водія вантажівки затримали

Возили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. ФотоВозили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. ФотоВозили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. ФотоВозили пасажирів до Луцька: у жахливій автокатастрофі загинули двоє водіїв. Фото

Читайте також:

Можливо зацікавить