«Я мріяв опинитися на цій сцені»: відомий співак з Волині Yaktak змагатиметься за те, щоб представити Україну на «Євробаченні»

«Я мріяв опинитися на цій сцені»: відомий співак з Волині Yaktak змагатиметься за те, щоб представити Україну на «Євробаченні»

18-річний виконавець зі Старої Вижівки Ковельського району Ярослав Карпук, відомий під псевдонімом Yaktak змагатиметься за те, щоб представити Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2024».

Про це він оголосив у сторіс в інстаграмі.

«В дитинстві ми з мамою завжди дивились «Євробачення». Я мріяв опинитися на сцені конкурсу. І от цього року ми подали заявку на Нацвідбір», - розповів Ярослав.

 22 жовтня завершили прийом заявок на національний відбір на «Євробачення-2024». Усього надійшло 389 заявок від 288 виконавців, з них 222 — сольні артисти, інформує Суспільне Культура.

«Уже можу сказати, що серед них є як мінімум чотири стовідсоткові хіти, десять потенційних хітів, декілька цікавих камбеків і дещо нове, що, я сподіваюсь, здивує нас і весь світ», — поділився музичний продюсер нацвідбору Дмитро Шуров.

Тепер серед усіх заявок сформують лонгліст. Він міститиме не більш ніж 20 виконавців. Лонгліст оголосять до 9 листопада.

Згідно з правилами, учасники лонгліста мають пройти прослуховування, за його результатами оберуть не більш ніж 10 фіналістів відбору. Серед учасників лонгліста, які не потраплять у список, проведуть онлайн-голосування — учасник, який набере найбільше голосів, теж потрапить у фінал.

Читайте також:

Можливо зацікавить