Пістолет до скроні лучанину: як розслідують справу скандального ексдиректора заводу

Пістолет до скроні лучанину: як розслідують справу скандального ексдиректора заводу

Правоохоронці розслідують справу колишнього директора ПАТ «Електротермометрія» Юрія Малихіна, який нещодавно погрожував сусідам пістолетом після того, як вони зробили йому зауваження через надто гучну музику в нічний час.

Правоохоронці запевняють, що розслідування справи неупереджене і об’єктивне. Наразі слідчі збирають докази, свідчення та проводять експертизи, - йдеться у сюжеті каналу «Аверс».

Нагадаємо, сам Юрій Малихін відмовився коментувати інцидент. Згодом стало відомо, що син Юрія Малихіна Гліб Малихін судиться з Луцькою міською радою за майже 82 сотих комунальної землі. Таким чином він намагається належно оформити ділянку під спортивно-оздоровчим комплексом «Драйв», який працює на території заводу впродовж кількох років. 

Кажуть, що 1 травня на сайті поліції оперативно повідомили про подію, аби уникнути будь-яких упереджень.

«Відомості за цим фактом були внесені до ЄРДР. Дійсно, датуються вони близько 22 години. Адже саме о цій порі, за словами самого ж заявника, розпочалося правопорушення, його сусід порушував тишу. Вже приблизно біля опівночі, коли хлопець пішов робити йому зауваження, він почав йому погрожувати, за його словами. Заявник говорить, що не вилучали зброю. Це не відповідає дійсності. Пристрій травматичної дії був вилучений, згідно з встановленим процесуальним порядком. Ця зброя зараз перебуває у визначеному місці», - розповіла речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

У поліції наголошують, що заявник і його сусід постійно перебувають на зв’язку із дізнавачем Луцького райуправління поліції, котрий розслідує справу.

Читайте також:

Можливо зацікавить