Як відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. Фото

Як відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. Фото

У понеділок, 2 вересня, у Луцьких гімназіях та ліцеях відзначили День знань.

Цьогоріч у закладах загальної середньої освіти Луцької громади створили 122 перших класи.Здобуватимуть там знання близько 3 373 учнів.

Через те, що 1 вересня припадає на неділю, урочисті заходи у навчальних закладах Волині перенесено на 2 вересня. Це рішення було прийнято з метою зберегти традицію святкування та надати можливість усім учасникам освітнього процесу взяти участь у події.

У луцькій гімназії №7 відбулись святкові урочистості.

Як відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. Фото

Свято Першого дзвоника – це завжди особливий день, наповнений хвилюванням, радістю та очікуванням нового навчального року. Для першокласників цей день є початком їхньої великої подорожі у світ знань, а для старшокласників – кроком ближче до нових досягнень і вибору майбутнього шляху. У Луцьку, як і в інших містах України, до цього свята готувались з особливою увагою, адже це можливість створити для учнів та їхніх родин атмосферу справжнього свята.

У луцькому ліцеї №4 імені Модеста Левицького також святкували День знань.

 

Як відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. ФотоЯк відзначили День знань у луцьких гімназіях та ліцеях. Фото
 У луцькому ліцеї №10 учні 1 та 11 класів, їхні рідні та педагоги зібралися на святкову лінійку з нагоди початку нового навчального року, пише Конкурент.

Директор ліцею Олег Михальчук у вітальному слові побажав здобувачам освіти успішного навчання та закликав усіх присутніх на лінійці вшанувати хвилиною мовчання загиблих захисників – наших Героїв, які поклали на війні власні життя.

Після урочистостей першачки, 11-класники, а згодом й учні інших класів пішли до своїх класів на перший урок.

У Луцькому ліцеї №1 відбулося урочисте свято першого дзвоника, яке ознаменувало початок нового навчального року.

Директор ліцею Андрій Киця звернувся до присутніх з привітальним словом. Він підкреслив важливість освіти та побажав учням успіхів у навчанні, творчих досягнень і нових відкриттів, пише Конкурент.

Особливу увагу було приділено першокласникам, які вперше переступили поріг школи.

«Ми зробимо все від нас залежне, щоб вам було комфортно, затишно, щоб ви отримували максимально позитивні емоції у школі, щоб ваші батьки завжди були вами задоволені. Сподіваюся, що роки, які ви проведете у нашому навчальному закладі, будуть для вас дуже корисними. А для наших одинадцятикласників це – останній ривок. Треба зробити все, щоб на фініші дійти з якнакращим результатом», – сказав директор ліцею.

Завершилося свято традиційним першим дзвоником, який пролунав у руках першокласника та випускника. Цей символічний дзвінок став початком нового етапу в житті ліцеїстів, сповненого знань, відкриттів і незабутніх моментів.

Після урочистостей учні розійшлися по класах, де провели перші уроки, обговорили плани на рік та поділилися враженнями від літа.

Попри тривожний ранок 2 вересня у стінах Луцького ліцею №9 пролунав перший дзвоник, йдеться в матеріалі Конкурента.

Тримаючись парами за руки, 101 першачок розпочав свій шлях шкільного життя у цьому навчальному закладі.

Також на урочистостях були присутні учні 5 та 11 класів, адже вони теж розпочинають новий етап дорослішання.

Читайте також:

Можливо зацікавить