Юна волинянка створила сукню з паперу та перемогла у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

Юна волинянка створила сукню з паперу та перемогла у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

Учениця ОЗЗСО «Локачинський ліцей» Аліна Огродніча виборола І місце на Всеукраїнському фестивалі- конкурсі «Стильний папір. Літо з ароматом кави».

Конкурс відбувся у дистанційному форматі. Завдання фестивалю полягало у виготовленні сценічного костюма з паперу, використовуючи різні техніки. Також через виріб потрібно було передати свої враження від літнього дня у Львові, - йдеться на сторінці ліцею.

Дівчинка, під керівництвом наставниці Анжела Черняк, виготовила сукню із гофрованого і обгорткового паперу та кружевних серветок. Доповнила образ оригінальним тематичний капелюшок.

«Деталі сукні вказують на вишуканість та аристократичність її власниці, що притаманні львівській панночці. Кавові зерна та палички кориці є родзинками сукні. Її пастельні кавово-шоколадні кольори переносять нас у затишну львівську кав'ярню, де можна насолодитися незрівнянним смаком і ароматом кави, шоколадних десертів.

Нотний принт на окремих елементах сукні нагадує про різноманітні музичні дійства у місті Лева: концерти у філармонії, фестивалі пісні, виступи вуличних музик.

Створені рослинні орнаменти та паперові квіти дарують політ фантазії про чудову природу влітку. Отож, кожна деталь цього образу, як і вся сукня загалом пробуджують нашу уяву про незабутній літній день у Львові», - йдеться у дописі.

Можливо зацікавить