З дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомога

З дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомога

31 березня близько 22:30 у селі Заріччя Колківської громади сталася пожежа в одному з житлових будинків.

Наразі дім не придатний для проживання. Вогонь знищив кімнати, техніку, речі домашнього вжитку. Сім'я, яка проживала у будинку з трьома дітьми, потребує допомоги, - про це ІА Волинські Новини розповіла власниця будинку Оксана Гамчук.

Жінка зазначила, що вогнем знищено усе майно - від меблів до одягу та взуття.

«Ми вирішили відновлювати будинок і звісно на це потрібні великі кошти, тому просимо допомоги у небайдужих людей. Дякуємо односельцям, які теж органузували збір. Одягу і взуття не потребуємо, з цим вже допомогли», - розповіла Оксана.

Наразі сім'я з трьома дітьми проживає у літній кухні на території домогосподарства.

Карта «ПриватБанку»: 5168 7573 8420 9252 Гамчук Оксана.

Нагадаємо, що виклик про загоряння надійшов до ДСНС о 22:36. На місці події працювали три машини рятувальників. Одна із Маневицької пожежної частини ДСНС. Дві машини з місцевої пожежної охорони з села Велика Осниця та селища Колки. Ліквідували пожежу о 00:44.

Причина загоряння – коротке замикання елекромережі.

З дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомогаЗ дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомогаЗ дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомогаЗ дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомогаЗ дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомогаЗ дітками живуть у літній кухні: волинянам, у яких згорів будинок, потрібна допомога

Читайте також:

Можливо зацікавить