З «Mon Arome» життя ароматніше!

З «Mon Arome» життя ароматніше!

Луцький магазин оригінальної та сертифікованої продукції «Mon Arome», що розташований у ТЦ «Гранд Волинь» на проспекті Волі, 42, добре знаний серед істинних поціновувачів елітної косметики та нішевої парфумерії. За понад 10 років роботи професійні консультанти завоювали цілковиту довіру серед покупців. Тут поважають кожного гостя та цінують власну репутацію.

«Mon Arome» - це мережа парфумерно-косметичних магазинів, у якій професійні консультанти пропонують продукцію відомих світових брендів на різний смак: від класичних ароматів до останніх новинок світу краси. 

 

«Наші покупці впевнені в оригінальності придбаних продуктів, оскільки ми працюємо тільки з офіційними дистриб'юторами косметики та парфумерії. У наявності виключно сертифікована продукція від таких брендів як DIOR, СHANEL, Givenchy, ARMANI, Guerlain, HERMES, Calvin Klein, CHLOE, Lancome, Yves Saint Laurent, Bvlgari, Paco Rabanne, VERSACE, Carolina Herrera, GUCCI, KENZO, Valentino, Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana, Prada, Narciso Rodrigues, та нішевих, ексклюзивних, як, наприклад, Ramon Molvizar, MONTALE, Van Cleef & Arpels, Marc-Antoine Barrois», - розповіла адміністраторка магазину «Mon Arome» Людмила Осійчук

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Відмінною особливістю мережі магазинів «Mon Arome» є індивідуальний підхід до кожного клієнта, який забезпечують професійні консультанти. Вони з радістю дослухаються до побажань гостей, та допоможуть у виборі. До прикладу, підбір аромату - це не така вже й легка справа, як здається на перший погляд. 

«Аромат - це те, що може розказати про тебе, поки ти не промовив ні слова. Підбираючи парфум важливо враховувати історію його створення, характер аромату, щоб знати, кому його можна запропонувати.

Як от аромат «Mon Guerlain» підійде харизматичній жінці, яка не боїться показати свою внутрішню силу. Це гімн сучасної жіночності. Аромат дуже чуттєвий завдяки лаванді та ванілі, наче спечений мамою пиріг, що дарує затишок та відчуття любові», - зауважила консультантка Катерина Корнійчук.

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

До справжньої класики парфумерії належать аромати «Шанель». До слова, «Mon Arome» є офіційною точкою продажу цього бренду. Вперше привселюдно «Шанель» заявив про себе понад 100 років тому, у 1910 році, коли молода дизайнерка капелюшків Коко Шанель відкрила свій перший магазин. 

«Кожна композиція бренду «Шанель» пов’язана з життям його засновниці Габріель - сміливої, вольової жінки, якій було важливо не упустити свій шанс, бо він з’являється і зникає, а у вас є лише декілька хвилин, щоб впіймати його. Шанс непередбачуваний і виникає там, де ви його не чекаєте.

Те, що СHANCE і CHANEL співзвучні, не випадково. Габріель Шанель говорила «Шанс - це моя душа». Тому завдяки цій колекції кожна жінка знайде як підкреслити свою яскравість і фантазію», - зазначила Людмила Осійчук.

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Широкославними є і парфуми «Givenchy». За понад 50 років під цим брендом вийшли 104 аромати, десятки яких стали улюбленцями жінок та чоловіків по всьому світу. Флагманом колекції є аромат «L’Interdit», історія створення якого оповита цікавою легендою.

«За легендою, назву аромату Givenchy «L’Interdit» придумала сама Одрі Хепберн в той момент, як отримала його в подарунок. Коли Юбер Живанши спитав дозволу представляти аромат у своїх бутиках, Одрі жартома йому відповіла: «Я забороняю!» Звідси і назва аромату - «L’Interdit», тобто «Заборона», - пояснила Катерина Корнійчук.

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Легендарний бренд «Christian Dior» також представлений у «Mon Arome». Парфумерному дому Dior належить безліч відкриттів у галузі отримання есенцій ароматів, наприклад, есенція конвалії і ванілі. Загалом існує 97 ароматів, перший з яких був випущений в 1947 році під назвою «Christian Dior Miss Dior». Назва аромату - це посвята молодшій сестрі кутюр'є - Кетрін, адже її дитяче прізвисько було саме «міс Діор».

«Сучасна версія аромату має основу шипрових та фруктових акордів. Початкова нота пестить нюх свіжістю коктейлю стиглих цитрусових, приправленого запашним бергамотом. Трішки часу, і вона перетворюється на ноту «серця», елегантну й витончену, що пахне вишуканою трояндою та жасмином», - розповіла адміністраторка «Mon Arome».

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Також впізнаваним та популярним ароматом від бредну Діор є «J’Adore».

 

«Аромат «J’Adore» - це захоплення жінкою, її неповторністю, елегантністю, свободою. «Я люблю», «я обожнюю»… це не зізнання у ніжних почуттях, а переклад назви легендарного квітково-фруктового аромату, що звучить французькою «J’Adore». Це аромат жіночності та грації, створений для того, щоб дарувати тепло, радість та відчуття свята», - зауважила консультантка магазину Олена Котюк.

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Магазин «Mon Arome» іде в ногу з часом: тут роблять розпив нішевої парфумерії. 

«Суть розпиву полягає у тому, що ми беремо повний флакон оригінальних парфумів і переливаємо його у менші скляні флакони, об‘ємом 10 мл. Саме розпив дозволяє познайомитися з різними нішевими ароматами», - розповіла Катерина Корнійчук.

Головна перевага розпиву - це можливість спробувати парфум на собі, поносивши його декілька днів, і лише після цього приймати рішення про покупку повномірного флакону.

«Так можна зібрати цілу колекцію парфумів, змінювати їх в залежності від власного настрою та обставин», - додала Катерина Корнійчук.

З «Mon Arome» життя ароматніше!

У «Mon Arome» часто проводять «Дні краси»: приїздять провідні візажисти, представники відомих брендів та надають фахові консультації. У такі дні діють вигідні знижки та є можливість отримати цінні подарунки.

«Ми часто проводимо різні акції, знижки, роздаємо подарунки. За 13 років колектив нашого магазину перетворився на маленьку сім’ю і клієнти це відчувають, часто ми чуємо, що ми - більше, ніж магазин.

У нас можна одразу протестувати парфум, засіб догляду чи приміряти на себе помаду, блиск, тональну основу. Нам важливо, щоб клієнти ішли від нас з посмішкою, подарунком, та поверталися зі словами вдячності», - розповіла Олена Котюк.

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Консультанти проходять багато тренінгів та навчань, що дозволяє якісно здійснювати підбір доглядової косметики. У магазині «Mon Arome» представлена продукція таких брендів догляду за шкірою як СHANEL, DIOR, GIVENCHY, GUERLAIN, Kenzoki, CLINIQUE, COLLISTAR, Scotish Fine Soaps, Le Petit Olivier, Cottage та інші.

«Ми здійснюємо підбір декоративної косметики та можемо запропонувати такі бренди як CHANEL, DIOR, GIVENCHY, GUERLAIN, GOSH, PUPA та інші».

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Магазин цієї мережі є й у місті Рівному, на вулиці Червонія Василя, 16 (ТРЦ «Чайка»). Посилання на соціальні мережі «Mon Arome», де завжди актуальні пропозиції та приємні знижки: Інстаграм та Фейсбук.

Контактні телефони: +38 (095) 375-69-64; +38 (0332) 78-04-70.

Для читачів ВСН магазин «Mon Arome» дарує знижку у розмірі у 10% від вартості придбаного товару. 

З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!З «Mon Arome» життя ароматніше!

Читайте також:

Можливо зацікавить