«З тебе - залізна мотивація та бажання їб*шити русню»: оголосили новий набір добровольців до лав З Штурмової бригади

«З тебе - залізна мотивація та бажання їб*шити русню»: оголосили новий набір добровольців до лав З Штурмової бригади

Розпочали новий набір добровольців до лав З Окремої Штурмової бригади з можливістю переведення військовослужбовців з інших частин

Третя окрема штурмова бригада – добровольчий підрозділ, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення.

Бригада сформована на тих самих принципах, на яких стоїть легендарний «Азов» та весь Азовський рух. Базові світоглядні засади азовських підрозділів – україноцентризм, традиціоналізм, ієрархія й відповідальність.  Пройшовши складний відбір, до наших лав потрапляють лише високомотивовані та сильні духом бійці, готові до постійного вдосконалення та важких боїв з ворогом на передовій.

«Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту», - діляться військові.

Для новобранців забезпечують повний супровід, транспорт та житло для рекрутів з регіонів. Також можливе переведення для чинних військовослужбовців ЗСУ, НГУ, ДССТ, ДПСУ.

За словами військових, у цьому бойовому підрозділі, кожен знайде своє істинне призначення та відчує справжній дух побратимства. 

«З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання їб*шити русню», - зазначають у бригаді.

Заповнити анкету на вступ можна за посиланням.

Опісля потрібно приїхати до рекрутингового центру у Києві чи Дніпрі та пройти співбесіду й фізтест. Для жителів областей надають житло на час проходження комісій. Згодом проводяться навчання, по завершенню якого новобранці вирушають до своїх підрозділів.

Адреси рекрутингових центрів:

Київ, просп. Берестейський (колиш. просп. Перемоги), 83/2;

Дніпро, вул. Левка Лук'яненка (колиш. вул. Жуковського), 43а.

Можливо зацікавить