Загибла сім'я і величезні затори: вночі на Кримському мосту пролунали вибухи

Загибла сім'я і величезні затори: вночі на Кримському мосту пролунали вибухи

У ніч проти понеділка, 17 липня, на Кримському мосту пролунали щонайменше два вибухи. Сталося це о 3:04 та 3:20.

Про це пише ТСН з посиланням на місцеві пабліки у соцмережах. 

Відомо, що вибухи чули у різних районах в Керчі. Є загиблі та постраждалі.

Російські Телеграм-канали пишуть, що «впав» проліт мосту. До місця події намагаються під'їхати екстрені служби, однак на мосту виникли кілометрові затори, що ускладнює рух.

Місцева «влада» вже сформувала оперативний штаб у зв'язку з НП. Так званий «глава Криму» Сергій Аксьонов закликав жителів і гостей окупованого півострова утриматися від поїздок через міст і з метою безпеки вибирати альтернативний маршрут через нові регіони.

«На Кримському мосту зупинено рух: сталася надзвичайна подія в районі 145-ї опори з боку Краснодарського краю. Працюють правоохоронні органи та всі відповідальні служби. Проговорив із міністром транспорту Російської Федерації Віталієм Геннадійовичем Савельєвим, вживаються заходи для відновлення ситуації», — написав Аксьонов.

Загибла сім'я і величезні затори: вночі на Кримському мосту пролунали вибухи

Рух на мосту зупинено. Також не працює переправа через Керченську протоку.

Радник «голови» Криму Олег Крючков повідомив, що окупаційна влада півострову надасть всю необхідну підтримку туристам у зв'язку із зупинкою руху Кримським мостом.

Тим часом губернатор Бєлгорода В’ячеслав Гладков повідомив, що загинули чоловік та його дружина. У машині також перебувала їхня донька, яка отримала травми та була доправлена до лікарні.

Українська сторона коротко прокоментувала подію.

«У Криму наразі - літо, курортний сезон. Через це все більше людей курить у невстановлених для цього місцях, бо наплив туристів. Тому в них вночі щось вибухає. Його (міст - ред.) просто могли модернізувати до рівня розвідного, наприклад. Або попереджали неодноразово, що там дуже м'які ґрунти, будувати такі споруди там не можна, вони не витримають. Причин може бути багато», - сказав речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Загибла сім'я і величезні затори: вночі на Кримському мосту пролунали вибухиЗагибла сім'я і величезні затори: вночі на Кримському мосту пролунали вибухи

Читайте також: 

Можливо зацікавить