Загинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцями

Загинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцями

У Польщі біля Грубешова, що у Люблінському воєводстві, розбився автобус з громадянами України. Внаслідок ДТП загинули дві жінки та дитина.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Воєводський штаб Державної пожежної служби в Любліні. 

Зазначається, що аварія сталася 19 листопада близько 4:30 ранку. Водій автобуса раптово з’їхав з дороги і врізався в дерево.

В автобусі перебувало 10 людей, усі вони були громадянами України, включно з водієм. Внаслідок аварії двоє жінок загинули на місці, шестирічну дівчинку намагалися реанімувати лікарі, однак врятувати її не вдалося. Інших сімох людей доправили до лікарні. Серед постраждалих трирічна дитина, її стан важкий.

Загинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцямиЗагинули дві жінки та дитина: в Польщі розбився автобус з українцями

Як пише RFM, причиною аварії могло стати те, що водій заснув за кермом. При цьому наразі відомо, що він був тверезим.

Поліція нині з'ясовує обставини ДТП.

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у коментарі підтвердив факт ДТП за участі мікроавтобуса на українській реєстрації.

За його словами, на місце ДТП виїхав український консул задля надання українцям консульської допомоги. Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями в контексті з‘ясування усіх обставин аварії, контролює лікування постраждалих громадян.

Читайте також: 

Можливо зацікавить