Загинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм Треніним

Загинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм Треніним

У вівторок, 20 серпня, у Луцьку в останню путь провели 44-річного Героя Андрія Треніна.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Жителі міської територіальної громади провели в останню дорогу військовослужбовця Андрія Треніна, який загинув, захищаючи Україну від російських загарбників. 20 серпня Героя відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці.

Тренін Андрій Федорович (03.05.1980 року народження) загинув 15 серпня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Торецьк Донецької області.

«Наша велика армія сьогодні боронить кордони Української держави, – наголосив у скорботній промові протоієрей Олександр Безкоровайний. – Кожного дня наші воїни віддають своє життя за те, щоб «старший брат» не міг просунутися далі. І ми вдячні нашому Герою, воїну Андрію, за його велике серце, за самопожертву заради процвітання Української держави і нашої можливості вільно жити, розмовляти своєю мовою, молитися і навчати своїх дітей».

Після завершення богослужіння труну з тілом покійного захисника пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» присутні зупинилися і виконали Державний Гімн України.

Поховали Героя у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!  

Загинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм ТренінимЗагинув під Торецьком: у Луцьку попрощалися з Героєм Андрієм Треніним

Можливо зацікавить