Загинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм Радчуком

Війна в Україні

У четвер, 13 червня, на Волині попрощалися із полеглим на війні військовослужбовцем Сергієм Радчуком.

Про це повідомляє Маневицька громада.

Сергій Миколайович народився та проживав у Вараші на Рівненщині. У серпні 2023 року підписав контракт з однією з бригад територіальної оборони Збройних сил України. Службу проходив на посаді стрільця-помічника гранатометника. 6 червня 2024 року виконуючи бойове завдання на території Запорізької області загинув.

Його батьки Оксана Іванівна та Микола Семенович родом із Нових Підцаревич. Проживали у Вараші, останніми роками мешкають у рідному селі на Маневиччині.

Після прощання з Героєм у Вараській громаді скорботний кортеж у пошані зустріли жителі Маневицької громади. На місцевому кладовищі у Нових Підцаревичах востаннє відлунав сумний трикратний салют за захисником України, за сином, за братом, за товаришем, військовим побратимом.

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!

Загинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм РадчукомЗагинув у бою: на Волині прощались із полеглим Героєм Сергієм Радчуком
 

Можливо зацікавить