Загинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм Дігтяруком

війна військовий поховання

На Волині в останню путь провели Героя Юрія Дігтярука, який кілька місяців вважався зниклим безвісти.

Про це повідомили в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УПЦ.

14 вересня у м.Любомль відспівали захисника України Дігтярука Юрія Михайловича, який віддав своє життя, захищаючи територіальну цілісність на східному рубежі України.

Чин поховання звершили у храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, парафіянином якого був військовослужбовець. Заупокійне богослужіння очолив настоятель прот. Василій Мельничук у співслужінні місцевих священників.

Попрощатися з захисником вийшли жителі Любомля.

Після відспівування похоронна процесія попрямувала на міське кладовище, де відбулася заупокійна літія. Тут, за давньою традицією, тіло загиблого військовослужбовця віддали землі.

Юрій Дігтярук, житель Любомля, народився 12 червня 1979 року. 

Благочинний прот. Василій Мельничук зі священниками Любомльського Різдво-Богородичного благочиння висловлюють щирі співчуття всій родині полеглого захисника нашої країни, який ціною власного життя відстоював суверенітет нашої держави.

Нагадаємо, Герой вважався зниклим безвісти з 5 червня 2024 року. Військовослужбовець загинув захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України біля н.п.Нововодяне, Сватівського району, Луганської області. 12 червня йому мало б виповнитися 44 роки.

Загинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм ДігтярукомЗагинув за кілька днів до 44-річчя: на Волині попрощались із Героєм Юрієм Дігтяруком

Редакція ВСН висловлює співчуття родині захисника. Вічна шана і слава Герою!   

Можливо зацікавить