Загинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперів

Загинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперів

У п'ятницю, 24 листопада, у Луцькому районі «на щиті» зустріли загиблого Героя Василя Струцюка.

Про це повідомляє Підгайцівська громада.

Велелюдним живим коридором, не стримуючи сліз, рідне село зустрічало захисника з Підгайців Василя Олександровича Струцюка, який загинув за Україну, її свободу і незалежність на війні з російськими окупантами.

Місцеві жителі, керівництво та колектив сільради, педагоги та учні місцевої школи, в якій навчався захисник, вийшли на сільські вулиці, щоб провести кортеж Героя до рідної домівки.

Мужній воїн, вірний син України, командир відділення снайперів завзято боронив нашу землю і віддав найдорожче - своє життя за Україну.

Останню ніч тіло захисника перебуватиме вдома.

Чин похорону відбудеться у суботу, 25 листопада.

Орієнтовно об 11:00 від батьківської хати на вулиці Надстирній траурний кортеж прямуватиме вулицями села Підгайці до Свято-Михайлівського храму, що на вул. Дубнівська у Підгайцях.

Загинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперівЗагинув за Україну: на Волинь «на щиті» повернувся командир відділення снайперів

Можливо зацікавить