Заступник голови НАЗК приїхав на Волинь: мета візиту

Заступник голови НАЗК приїхав на Волинь: мета візиту

Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Микола Корнелюк побував із робочим візитом на Волині. Під час брифінгу у четвер, 27 червня, він відповів на питання журналістів про ситуацію із корупцією та боротьбою проти цього негативного явища на Волині.  

На заході у приміщенні Волинської обласної військової адміністрації також був присутній начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, міський голова Луцька Ігор Поліщук.

«Я сам з Волинської області. Це мій перший візит у регіон. Я нещодавно призначений заступником голови НАЗК і дуже приємно, що перший візит саме у Луцьк, у Волинську область.

Метою візиту була робоча комунікація з метою налагодження конструктивної співпраці з органами влади, з органами місцевого самоврядування. Говорили про питання, які входять саме до компетенції Національного агентства», – сказав у вступному слові Микола Корнелюк.

Заступник голови НАЗК приїхав на Волинь: мета візитуЗаступник голови НАЗК приїхав на Волинь: мета візиту

Основними темами, які обговорювалися на брифінгу були: пріоритети та виклики антикорупційної реформи в Україні;  успіхи та складнощі в запобіганні та протидії корупції на Волині; усунення корупційних ризиків в найважливіших сферах життя регіону; спільні заходи та можливості співпраці регіональної влади та органів місцевого самоврядування і НАЗК.

Читайте також:

Можливо зацікавить