Засуджують ганебний вчинок: у ТЦК Волині прокоментували затримання двох службовців, яких впіймали на хабарі

Засуджують ганебний вчинок: у ТЦК Волині прокоментували затримання двох службовців, яких впіймали на хабарі

Правоохоронці повідомили кільком військовослужбовцям Волинського ОТЦК та СП та Луцького об’єднаного міського ТЦК та СП про підозру одержання неправомірної вигоди. Триває розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення. 

В територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки проводяться рішучі заходи щодо недопущення корупційних правопорушень і злочинних дій, повідомила служба звʼязків з громадськістю Волинського ОТЦК та СП.

Слідством буде встановлено причетність військовослужбовців та встановлення факту причетності третіх цивільних осіб, які фігурують посередниками. Начальник Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки засуджує ганебний вчинок військовослужбовців, і всебічно сприяє проведенню слідчо-оперативних дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту.

«Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних. З метою запобігання виникнення таких ситуацій, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, на Волині викрили військового та співробітників ТЦК, які за 3000 доларів знімали з розшуку ухилянтів.

Читайте також:

Можливо зацікавить