Завдяки переселенцям на Волині галявина стане лісом

Завдяки переселенцям на Волині галявина стане лісом

На Волині до висадки нового лісу з різних регіонів України долучилися внутрішньо переміщені особи, котрі переживають складний період у житті, при цьому не втрачаючи надії на хороше майбутнє. 

Про це повідомили у фейсбуці поліського лісового офісу.

Спільно із лісівниками філії «Колківське лісове господарство» висадили  2210 сіянців сосни та берези звичайної у Граддівському лісництві на площі 0,5 гектара. 

«Раніше на цьому місці була галявина, а тепер зростатиме ліс», - розповідає головний лісничий Анатолій Іщик. В регіоні, де ситуація більш-менш стабільна, нові ліси створювати просто необхідно, додав він.

Для усіх учасників це була перша посадка. Особливо активним та захопливим видався день для маленької Полінки із Краматорська, яка зі сповненим цікавості поглядом слухала майстра лісу, щоб правильно посадити кожен сіянець.

Тепер, після повернення до своїх домівок мирної України, кожен знатиме, що на Волині є їх власноруч посаджений ліс. А ми, в свою чергу, зробимо усе можливе, щоб додати у їх юна життя хоч трішки душевного спокою та позитивних емоцій – додали у Поліському лісовому офісі. 

Завдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісомЗавдяки переселенцям на Волині галявина стане лісом

Читайте також:

• Скандал на Волині: переселенка та її старенька матір бояться, що їх видворять із села

• «Те, що молитва має силу, військові відчувають на собі постійно», - волонтер з Волині

• В Україні запровадять додаткові виплати постраждалим через війну

Можливо зацікавить