Збирає аншлаги на концертах, а треки набирають мільйони прослуховувань: 18-річний співак з Волині поділився секретом успіху

Збирає аншлаги на концертах, а треки набирають мільйони прослуховувань: 18-річний співак з Волині поділився секретом успіху

18-річний виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук під псевдонімом Yaktak увірвався в тренди ютубу навесні 2022 року. За рік роботи він досяг шаленого успіху: збирає аншлаги на концертах, а його пісні набирають мільйони прослуховувань.

Як розповів виконавець Інформатору-Україна, зіркова хвороба йому не погрожує. Схоже, цей щирий та відвертий хлопець знає, що глядачів найбільше підкорює відкритість та простота: 

«Я не вважаю себе «популярним». Просто роблю те, що мені подобається, живу музикою і своєю справою».

На його концерти з кожним разом приходить все більша кількість прихильників. Деякі фанати виділяються: 

«Ну прям таких що переслідують немає. Є такі, що їздять зі мною по Україні майже на всі концерти».

Пісень з кожним місяцем у співака стає все більше. В його репертуарі, поміж ліричних синглів, є мотивуючі треки. От наприклад, у четвер, 13 липня, Yaktak випустив трек для всіх, хто прагне досягнути своїх цілей.

«Не стій на місці, рухайся вперед і розвивайся. Навіть якщо здається, що у тебе нічого не виходить, не зупиняйся. Немає нічого неможливого, коли у тебе є внутрішня сила та віра у себе», - коментує Yaktak.

Пісня називається «Вставай». Співак переконаний, що пісня стане справжнім джерелом мотивації та натхнення для реалізації найсміливіших мрій слухачів. 

Як повідомила команда артиста, музична композиція "Вставай" пронизана енергією та рішучістю, надихаючи всіх покинути свою зону комфорту та відчинити двері до незвіданого світу можливостей. Трек стає справжньою мантрою, що допомагає подолати всі сумніви й перешкоди на шляху до успіху. Він збуджує в слухачах внутрішню силу та мотивацію для розвитку та досягнення своїх цілей. 

Збори на машини для ЗСУ

До того ж, артист продовжує свій всеукраїнський тур, в рамках якого збирає гроші на ЗСУ. Нещодавно поділився відео, на якому він звітує про машину, яку вдалося придбати завдяки коштам, зібраним під час його концертів та через соціальні мережі.

«Салюти! Невеликий звіт для всіх людей, які донатили в нас на концертах і в інсті, дякую! Слава Україні!»

І це лише початок, попереду у артиста ще чимало міст, куди він приїде з концертом та благодійною місією. Артист активно заохочує свою аудиторію підтримати наших воїнів шляхом участі в аукціонах, де вони мають можливість виграти захоплюючі подарунки, зокрема, укулеле.

Читайте також:

Можливо зацікавить