Здобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіона

Здобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіона

На волинському кордоні з Польщею зустріли олімпійського чемпіона Олександра Хижняка.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Чемпіон Олімпіади-2024 у боксі прикордонник Олександр Хижняк повернувся в Україну з олімпійським золотом, яке здобув на Олімпіаді у Парижі.

Спортсмена зустріли у ніч на 10 серпня повернувся в Україну у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Волинського загону. Охоронці кордону першими привітали Олександра з перемогою по прибуттю в Україну. Чемпіон підписав для прикордонників рукавиці та футболку.

Олександр Хижняк став п'ятим українцем, що завоював золото Олімпійських ігор у боксі. Востаннє це вдавалося ще у 2012 році Василеві Ломаченку та Олександру Усику.

«Присвячую свою Перемогу всій Україні та всім українцям! Окремо дякую прикордонникам та всім воїнам України за те, що захищаєте мир та спокій в нашій Державі!», - сказав Чемпіон.

Здобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіонаЗдобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіонаЗдобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіонаЗдобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіонаЗдобув «золото» для України: на Волині зустріли олімпійського чемпіона

Читайте також:

Можливо зацікавить