Зеленський вручив сертифікат на житло рідним Героя України Сергія Сучкова з Волині

Зеленський вручив сертифікат на житло рідним Героя України Сергія Сучкова з Волині

Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікат на квартиру родині загиблого Героя України, старшого лейтенанта Сергія Сучкова з Володимира.

Про це повідомляють на сайті Офісу Президента.

Звертаючись до присутніх у Нагородній залі Маріїнського палацу, Глава держави зауважив, що сьогодні тут представлені різні види та роди українських військ, різні бойові історії, але в Україні завжди пануватиме однакова повага до всіх українських воїнів і до кожного героїчного підрозділу Сил оборони та безпеки.

«Справжня пам’ять про Героїв завжди базується на двох елементах: на відчутті вдячності та незмінній шані до всього, що зроблено заради нашої держави та наших людей. Україна ніколи не втратить цього відчуття й завжди буде вдячною, завжди шануватиме своїх Героїв. Кожного й кожну, хто став на захист країни. Усіх, хто став взірцевим воїном. Кожного, чий особистий вибір сміливості та героїчні вчинки допомогли Україні вистояти на шляху нашої незалежності», – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, найвищої державної нагороди Герой України командир розвідувального взводу старший лейтенант Сергій Сучков удостоєний посмертно. Третього травня 2022 року під час масованого артобстрілу він зумів вивести свою розвідувальну групу в безпечне місце, але сам героїчно загинув. 

Можливо зацікавить