Зеленський зустрівся з Байденом у Білому домі: подробиці

Зеленський зустрівся з Байденом у Білому домі: подробиці

Президент Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською прибули до Білого дому. Там глава держави зустрівся з президентом США Джо Байденом.  

Про це повідомляє Wall Street Journal

Президент США Джо Байден та перша леді Джилл Байден зустріли главу української держави Володимира Зеленського та його дружину Олену Зеленську біля південного входу до комплексу Білого дому в Вашингтоні. Під час зустрічі вони обмінялися рукостисканням, зробили кілька спільних фотографій і направилися до президентської резиденції.

Як очікується, у Білому Домі відбудуться переговори у вузькому колі, після чого вони продовжаться у розширеному складі делегацій.

 За планом, оприлюдненим напередодні Білим домом, лідери держав поспілкуються в Овальному кабінеті, після чого передбачені переговори сторін у розширеному форматі. Очікується, що після переговорів Байден оголосить про новий пакет військової допомоги для України.

За даними Wall Street Journal, Зеленський наголосив, що з нетерпінням чекає обговорень з «особливим акцентом на протиповітряну оборону».

«Володимир Зеленський, який зараз проводить зустріч з Джо Байденом, сказав президенту США, що з нетерпінням чекає на їх обговорення з «особливим акцентом на протиповітряну оборону», - повідомляє WSJ.

Читайте також:

Можливо зацікавить