«Женщіна, которая жаждєт смєрті, страшнєє самой смєрті»: модель з Луцька потрапила у новий скандал

«Женщіна, которая жаждєт смєрті, страшнєє самой смєрті»: модель з Луцька потрапила у новий скандал

Модель з Луцька Ольга Кобахідзе, яка зараз живе у Грузії, висловила свою думку про війну в Україні, чим нарвалась на хейт.

Про це написала активістка Орися Харитонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Авторку обурило сторіс Ольги Кохабідзе, у якій вона неоднозначно висловилась про війну в Україні. Блогерка веде соцмережі російською і часто публікує суперечливий контент.

Модель стверджує, що «люди вбивають за землю». Подаємо слова Ольги: 

«В сторіс зустріла доволі таку відносно мені співзвучну думку «поки люди вбивають за землю, земля цих людей приймає в себе, їй фіолетово, з якого куска землі ти, вона усіх однакова потім колихає у своїх темних просторах». Потім по дорозі до саду я зустріла іншого українця, який протилежної думки, який за війну, про вбивати і відстоювати. Він зараз на території Грузії. Можливо, через 2 роки з Грузією теж, наприклад, щось станеться політичне, вона посвариться з Україною. Ти висловлюєшся проти тієї землі, яка сьогодні дає тобі прихисток. Така історія була ж тією ж самою Німеччиною, зараз багато людей у Німеччині. Я зрозуміла, що моя реакція інша, ніж рік тому, вона не про все одно, не про категоричність, а про те, що кожна людина відповідно приймає певні позиції, певні погляди відповідно її життя, її досвіду, відповідно до того, для чого вона сюди прийшла...», - сказала Ольга.

На цю сторіс Орися Харитонюк відповіла моделі, що українці воюють не лише за нашу землю, а за право жити.

«Українці воюють не лише за землю, ми воюємо за право існувати і бути собою. Це війна за існування української нації.За існування нашої мови, культури, традицій. І ми ведемо оборонну війну, ми захищаємо свою землю, ми ні на кого не нападаємо. І чим більше наша земля поглине в себе кацапів, тим краще, бо ці тварини не мають жити..», - йдеться у повідомленні.

Проте Ольга не погодилася з цією думкою, а в сторіс написала російською «женщина, которая жаждет смерти - страшнее самой смерти».

«Вчера были такие женщины, которые на меня не подписаны, но выразили своё мнение в виде того, что чем больше будет убито-тем лучше. И в*йна это всего лишь для таких «причина» проявить свою суть. Женщина, которая жаждет смерти-отрашнее самой смерти. Это уже моё мнение...», - стверджує Ольга.

Нагадаємо, раніше Ольга стверджувала, що українців готують бути частиною Польщі, бо змінили дату святкувань зимових свят.

«Женщіна, которая жаждєт смєрті, страшнєє самой смєрті»: модель з Луцька потрапила у новий скандал«Женщіна, которая жаждєт смєрті, страшнєє самой смєрті»: модель з Луцька потрапила у новий скандал«Женщіна, которая жаждєт смєрті, страшнєє самой смєрті»: модель з Луцька потрапила у новий скандал

Читайте також:

Можливо зацікавить