Життя обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом Ковбом

Життя обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом Ковбом

У суботу, 23 грудня на Волині попрощалися й провели в останню земну дорогу захисника, військовослужбовця ЗСУ Михайла Ковба.

Про це повідомляє Колківська селищна рада.

Життя 22-річного Героя безжально обірвала жорстока війна 13 грудня 2023 року. Він віддав життя в бою, захищаючи рідну землю та свободу мільйонів майбутніх поколінь.

Велелюдною пішою ходою траурний кортеж Героя прямував від дому захисника, де він провів останню ніч, до храму Святого Миколая Чудотворця ПЦУ. Поховали Героя у селі Нічогівка.

Життя обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом КовбомЖиття обірвала війна: на Волині попрощались із 22-річним захисником Михайлом Ковбом

Можливо зацікавить