Зібрали 80 тисяч солдатів: росіяни хочуть захопити важливе місто на Донбасі

Зібрали 80 тисяч солдатів: росіяни хочуть захопити важливе місто на Донбасі

Росіяни не припиняють своїх спроб захоплення українських територій, особливо активно діють у Донецькій області, зосереджуючи увагу на напрямку міста Часів Яр.

Про це повідомив офіцер прес-служби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков  

Калашніков також зазначив, що в останні дні кількість ворожих атак на Бахмутському напрямку зменшилася. У районах Андріївки та Кліщіївки ворог використовував піхоту для штурму, але безуспішно. Зараз ворог перегруповується, але артилерія продовжує вогневу підтримку цілодобово.

Однак окупанти не зупинилися й планують продовжити наступ. За словами Калашнікова, основний удар росіяни спрямували на Часів Яр.

«Вони будуть намагатися тиснути, просто тиснути. Це підтверджує те, що вони посилили тут угруповання – на сьогодні воно складає 80 тисяч. Сюди вони кинули основні сили добровільного штурмового корпусу. Можемо сказати, що вони намагатимуться нас протиснути», – заявив Калашніков.

Він додав, що окупанти намагаються атакувати малими штурмовими піхотними групами. Однак вони не можуть пройти українські лінії оборони, тому ворог не має просувань, а лише зазнає чималих втрат.

Читайте також:

Можливо зацікавить