Знайшли гаманець, паспорт і пов'язку: на Волині досі шукають 17-річну Аліну Божко. Оновлено

На Волині 3 тижні розшукують Аліну Божко

У лісі на Камінь-Каширщині, де вже 3 тиждень розшукують зниклу 17-річну Аліну Божко, знайшли ще кілька її речей.

Річ знайшла пошукова група цими днями, - пише газета Нове життя.

Як розповів начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В’ячеслав Мартинюк каналу Конкурент TV, у лісі знайшли кілька її речей.

«Неподалік місця, про яке ми вже раніше розказували на загал, де знайшлася кофта, продовжувалися пошуки в тій болотистій місцевості, дещо спала вода. І в болотистій місцевості було знайдено її наголовний шарф і гаманець з паспортом ID. На даний час продовжуються пошуки, продовжується прочісування цієї території. Працюємо кожен день, працюємо на результат», - каже правоохоронець.

Щодня до активних пошуків долучаються поліцейські, рятувальники, військові, прикордонники та небайдужа громадськість. Працювали і спеціалісти із квадрокоптерами, водолази-рятувальники та кінологи зі службовими собаками.

Постійно розширюють територію пошуків, обстежуючи лісосмуги, чагарники, прибережні зони, болотисту місцевість, розповів В’ячеслав Мартинюк.

«Відпрацьовуємо кожен квадрат, аби отримати бодай якусь інформацію», – поінформував В’ячеслав Олександрович.

За його словами, дещо раніше знайшли пальто дівчини.  Буквально днями пошуковці натрапили на ще одну річ зниклої дівчини.

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше стало відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

Відомо, що влітку 2023 року на війні з російськими окупантами загинув 20-річний наречений Аліни Василь Коваль. 

Поліцейські кажуть, що не пропускають жодного квадратного сантиметра лісу. Пошуки будуть продовжуватися, доки її не знайдуть.

Читайте також:

Можливо зацікавить