Зробили зауваження через російську музику: у Хмельницькому працівник ТЦК побив військового і його дружину

ТЦК, Хмельницький, бійка

У Хмельницькому працівник ТЦК нібито побив військовослужбовця та його дружину через зауваження про російську музику.

Про це пише місцеве видання Vsim.ua.

Пані Іванна розповіда, що у ніч на суботу, 13 липня, о 00:40, вона з чоловіком почули від сусідів російську музику, яка звучала на весь двір. Її чоловік Валентин – військовий і приїхав з фронту у відпустку за сімейними обставинами, аби провідати маму після інфаркту.

«Це неодноразово відбувається, що сусіди скаржаться на них. Ми зайшли у під’їзд, чоловік постукав їм у двері. Спочатку ніхто не відкрив. Вдруге постукав – двері відчинились і на мого чоловіка наставили пістолет у груди. Я стала між ними і намагалась заспокоїти сусіда. Він не слухав і тикав пістолетом, а тоді дав рукояткою чоловікові по голові, почала йти кров. Пізніше вибігли з квартири ще двоє, повалили нас на землю і почали бити руками і ногами», – розповіла жінка.

За її словами, один із кривдників працює в ТЦК і неодноразово погрожував сусідам.

Дружина військовослужбовця скаржиться, що після прибуття копів конфлікт не закінчився. Від нападників продовжувались погрози і провокації. Навіть у присутності патрульних.

«Нас з чоловіком забрала «швидка». Але сусіди чули, як нападник говорив, що «мав його застрелити». Їм порадили їхати слідом за нами і теж писати заяви і знімати «побої», яких не було», – каже Іванна. 

Жінка стверджує, що під час складання заяви поліцейські нібито кілька разів намагались змінити слова «вдарив предметом, схожим на пістолет» на «вдарив невідомим предметом». 

Наразі в жінки діагностували забій внутрішніх органів, ребер і грудної клітки. У її чоловіка Валентина – розбита голова, лікарі наклали йому шви. Постраждалий від рук працівника ТЦК військовий уже вирушив назад на фронт. 

 Хмельницьке районне управління поліції у коментарі виданню підтвердило, що інцидентом щодо побиття чоловіка буде займатись військова прокуратура.

Порушено справу за статтею 125 Кримінального кодексу України, про умисне легке тілесне ушкодження.

Читайте також:

Можливо зацікавить