Звинуватили в брехні: клуб Першої ліги подав позов до суду на волинського журналіста

Звинуватили в брехні: клуб Першої ліги подав позов до суду на волинського журналіста

Спортивний коментатор з Волині Віталій «v1lat» Волочай прокоментував новину про позов «Металіста 1925», який вимагає публічного спростування неправдивої інформації про клуб Першої ліги.

 У травні 2024 року Волочай видав інсайд про рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни (CAS), в якому «Металіст 1925» не визнали правонаступником старого «Металіста» у справі Давіда Каяду, якому відмовили у задоволенні позовних вимог, пише Zbirna.

Генеральний директор Металіста 1925 Андрій Недєлін в інтерв'ю Tribuna звинуватив Волочая у брехні, А згадування «Металіста 1925» є вирваним з контексту, що шкодить репутації клубу Першої ліги.

«Повторюся, жодного позову до «Металіста 1925» не було. Жодного прецеденту не було, жодної згадки справи не було. Те, що каже Волочай, що була якась справа і вона прожила недовго – це брехня, маячня. Навіщо він про це говорить – маю кілька припущень. Або йому хтось сказав це говорити, або він це вигадав.

Волочай повинен відповідати за ці слова. А ці слова я не можу класифікувати ніяк інакше, окрім як назвати їх брехнею та маячнею».

Напередодні Волочай у своєму Telegram повідомив, що «Металіст 1925» вирішив судитися з коментатором, який після повернення з Олімпіади-2024 у Парижі пішов у відпустку.

«Я у відпустці і не збираюсь дізнаватися щось про суд», — сказав Волочай.

Читайте також:

Можливо зацікавить