З'явилося відео з місця смертельної аварії у Луцькому районі: рятувальникам довелося деблокувати тіла з авто

Відео з місця смертельної аварії у Горохові

У мережі опублікували відео з місця жахливої аварії у Горохові, у якій загинуло двоє людей.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 21 квітня у Горохові по вулиці Львівській сталася смертельна аварія. 21-річний житель громади, керуючи автомобілем БМВ, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та врізався в дерево.

Внаслідок ДТП водій та 27-річний пасажир автомобіля загинули на місці. Ще один пасажир, 25-річний горохівчанин у лікарні.

Як повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Волинській області, в автомобілі перебувало 3 людей. До прибуття рятувальників один пасажир зміг самостійно вибратися з автомобіля, якого потім передали працівникам медичної служби. Рятувальники деблокували автомобіль за допомогою аварійно-рятувального комплекту дістали загиблого водія та пасажира.

З'явилося відео з місця смертельної аварії у Луцькому районі: рятувальникам довелося деблокувати тіла з автоЗ'явилося відео з місця смертельної аварії у Луцькому районі: рятувальникам довелося деблокувати тіла з автоЗ'явилося відео з місця смертельної аварії у Луцькому районі: рятувальникам довелося деблокувати тіла з авто

Читайте також: 

Можливо зацікавить