13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік

13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік

13 січня у Волинській області будуть діяти графіки погодинного відключення електроенергії.

 Про це повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго».

У повідомленні йдеться, що 13 січня НЕК «Укренерго» не встановлено ліміт споживання електричної енергії на території Волинської області до 07:00.

«З 07:00 просимо орієнтуватись на час відключення згідно графіків погодинного відключення. В українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об'єктів магістральних мереж по території України»,- йдеться у повідомленні.

13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік13 січня на Волині знову будуть відключати світло. Новий графік

Можливо зацікавить