«Мусимо діяти злагоджено»: депутат Луцькради про бюджет громади

«Мусимо діяти злагоджено»: депутат Луцькради про бюджет громади

У Луцьку на підтримку ЗСУ та ТрО планують спрямувати не менш, ніж 500 мільйонів гривень. Такі зміни до бюджету на наступний рік обговорили члени бюджетної комісії Луцької міської ради спільно з громадськими активістами.

Про це у понеділок, 27 листопада, повідомив голова бюджетної комісії Луцькради, депутат Андрій Разумовський.

«Члени бюджетної комісії Луцької міської ради спільно з громадськими активістами обговорили проєкт рішення, яким депутати керуватимуться при формуванні бюджету на наступний рік. В процесі жвавої бесіди спільно з громадськими активістами узгодили важливі зміни.

Зокрема, спрямувати кошти у розмірі не менш, ніж 500 мільйонів гривень на допомогу військовим (частину - з вільних залишків бюджету нинішнього року та частину передбачити в бюджеті на 2024 рік).

Йдеться про закупівлю амуніції, дронів, тепловізорів, старлінків, зарядних станцій, оптичних прицілів тощо. У військовий час всі ми мусимо знаходити спільну мову та діяти злагоджено заради однієї мети - перемоги», - йдеться у дописі Андрія Разумовського.

Андрій Разумовський зауважив, що у наступному році кошти бюджету громади повинні максимально спрямувати на підтримку програм, через які фінансуються Сили безпеки й оборони країни.

«Мусимо діяти злагоджено»: депутат Луцькради про бюджет громади

Нагадаємо, загалом від початку 2023 року Луцька міська рада придбала дронів для ЗСУ на суму понад 33 мільйони гривень

Також кошти у сумі 102 мільйони гривень від перевиконання бюджету Луцької громади за перше півріччя спрямували на придбання необхідного обладнання для військовослужбовців

Читайте також:

 

Можливо зацікавить